Corona protocol | vv Vierpolders

update: 24-03-2021

Verlenging maatregelen

Alle huidige maatregelen in verband met Corona worden verlengd tot en met 20 april.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn momenteel niet toegestaan op de sportaccommodatie, dit geldt ook voor ouders die naar de training van hun kind komen kijken. Het doel van de overheidsmaatregelen is om de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Om die reden zijn toeschouwers niet toegestaan. Dit geldt ook voor ouders.

Avondklok

Het blijft steeds langer licht en daarbij is de zomertijd vanaf 28 maart weer van kracht. Daarom gaat vanaf woensdag 31 maart de avondklok een uur later in. Dit betekent dat vanaf dat moment iedereen tussen 22.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft.

Door het opschuiven van de avondklok kan er bij v.v. Vierpolders weer tot 21:30 uur getraind worden en dat betekent dat vanaf woensdag 31 maart geldt dat alle teams weer op hun originele tijden kunnen trainen met in achtneming van de onderstaande bekende regels:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Spelers vanaf 27 jaar mogen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugd en jongvolwassenen t/m 26 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Het bestuur van v.v. Vierpolders vraagt vooral een ieders medewerking en begrip voor het feit dat er geen publiek op de sportaccommodatie toegestaan is.

Om verantwoord te kunnen sporten en tijdens trainingen, oefenduels en wedstrijden bij V.V. Vierpolders alles in goede banen te leiden moeten moeten we ons aan een aantal regels blijven houden, die wij hier met u willen delen. Wij vragen iedereen die V.V. Vierpolders bezoekt dan ook met klem om onderstaande afspraken na te leven en te respecteren.

Hygiënische maatregelen

Met betrekking tot de hygiëne moeten de RIVM-richtlijnen gevolgd worden. Dat betekent het volgende:

• Heb je (milde) gezondheidsklachten? Blijf thuis en laat je testen!
  • Hou altijd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten)
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen.
  • Schud geen handen!

Maatregelen op de accommodatie aan de Coosenhoek

Met betrekking tot de accommodatie, waaronder de kantine, buitenterras  en kleedkamers, gelden de volgende regels:

• Hou (vanaf 18 jaar) overal 1,5 meter afstand van elkaar langs het veld, in de kantine, op het terras en de overige delen van ons complex aan de Coosenhoek.
  • Informeer uw kinderen over de algemene veiligheids- en hygiënevoorschriften en benadruk dat ze te allen tijde de aanwijzingen van de begeleiding en overige medewerkers opvolgen.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van begeleiders, bestuursleden of de eventuele toezichthouders

Bestuur VV Vierpolders

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!