Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vierpolders verliest van Zuidland

Vierpolders verliest van Zuidland

10 oktober 2021 19:30


Afglopen zaterdag 9 oktober speelde Vierpolders de derde competitie wedstrijd in en
tegen Zuidland.

Onder prima zonnige omstandigheden schoot Zuidland direct fel uit de startblokken. Met veel fysieke inzet drong Zuidland Vierpolders terug en creëerde het een aantal mogelijkheden.Vierpolders dat om diverse redenen meerdere spelers moest missen kon daar slechts verbazend genoeg weinig tegenover stellen. De duels in deze derby waren aan de kant van Vierpolders niet fel genoeg en het tempo lag veel te laag. Uit de vele kansen benutte Zuidland er maar eentje. Kort voor rust pas viel de op dat moment dik verdiende 1 – 0.

Na rust een wat feller Vierpolders dat nu ook een paar keer gevaarlijk voor het doel van Zuidland verscheen, maar de bal er niet in kon krijgen. Vierpolders komt dan ook nog met tien man te staan als Brian Smits binnen korte tijd met 2 gele kaarten wordt bestraft en er dus af gaat. Uit de toegekende vrij trap scoorde Zuidland direct de 2 – 0 waarbij wel een nog wel overtreding op doelman Rick Otte werd begaan. Vlak voor tijd werd het ook nog 3 – 0 en was de tweede nederlaag voor Vierpolders een feit. Tevens een teleurstellend resultaat na een eveneens teleurstellende vertoning. Wat opviel was dat Vierpolders erg mat speelde en vooral in de eerste helft vrijwel geen persoonlijke duels kon winnen. Alle afvallende ballen waren voor de thuisploeg. Het goede nieuws was dat Max Lodder weer kon spelen.

Volgende week neemt Vierpolders het thuis op tegen HBSS uit Schiedam en dat zal het in ieder geval zonder Jesper Lakerveld en Brian Smits moeten doen. Laten we hopen dat de ploeg van Hans de Heer dan weer wel de volledige inzet tonen en de punten aan de  Coosenhoek weten te houden.

Opstelling:

Rick Otte, Max Lodder/85e Thierry de Jong, Brian Smits, Ruud Hakbijl, Maikel Straatman, Joris van Driel, Edinho Fortes Varela/ 46e Vincent Bieling, Martijn Rollof/45e Sven Hokke, Paul Santra, Floris van den Heuvel en Eder Lopes

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!